❤️

Dárek na Valentýna, dárek k výročí nebo jen tak dárek pro potěšení své drahé polovičky musí být jedinečný! Takový dárek musí být plný lásky a ukázat tvé drahé polovičce, jak moc ji miluješ a jak moc si vážíš těch krásných společných okamžiků, které spolu máte!

KRABIČKA S PŘÍBĚHY je zázračné místo plné dárků pro jakoukoliv příležitost! U nás najdeš spoustu tipů na dárek z lásky, dárek na Valentýna, dárek k výročí a dárek pro páry.

Především dárek z lásky musí přinášet štěstí, proto jsme připravili řadu dárkových krabiček plných skvělého zboží, tyto krabičky jsou spojené názvem, který mluví sám za sebe – ŠTĚSTÍ JE… Samozřejmě víme, že štěstí, pro každého znamená něco jiného, proto na stránkách našeho e-shopu najdeš dárkové balíčky:

💜💜💜

Štěstí je... ztratit se v tvých očích

Štěstí je...být v tvém objetí

Štěstí je...usínat po tvém boku

Štěstí je...být s tebou

Každý detail každé krabičky byl promyšlen tak, aby co nejvíc zvýraznil atmosféru šťastného okamžiku, který společně prožíváte! Takový dárek nejen okouzlí tvoji polovičku, ale také u ní vyvolá pocit radosti.

Kromě skvělých věcí, v každé krabičce najdeš instrukci, která ti krok za krokem napoví, jak s těmito věcmi naložit:

“Krok 2.: pro vytvoření romantické atmosféry bude nejlepší si nasypat sůl do vany, zapálit svíčky a ozdobit hladinu okvětními lístky“

plameny svíček se odráží ve vodní hladině...sedíte blízko vedle sebe, a ty se ztrácíš v očích své druhé polovičky…

A jaký bude další krok? To se dozvíš, jakmile krabičku ŠTĚSTÍ JE… ZTRATIT SE V TVÝCH OČÍCH otevřeš!

 

    Každá z krabiček ŠTĚSTÍ JE... ZTRATIT SE V TVÝCH OČÍCH, ŠTĚSTÍ JE...BÝT V TVÉM OBJETÍ, ŠTĚSTÍ JE...USÍNAT PO TVÉM BOKU, ŠTĚSTÍ JE...BÝT S TEBOU je romantický dárek pro tvoji polovičku, který ji zahřeje u srdce.

     💜

    Pokud jde o dárek z lásky, tak romantiky nikdy není dost!

    Zavři oči a představ si … ROMANTICKÉ RÁNO V NEBESKÉ MODŘI nebo ROMANTICKÉ RÁNO V RŮŽOVÝCH OBLACÍCH … sluneční paprsky zbarvily modré nebe do růžová, zpívají ptáčci, probouzíš se do takového krásného rána společně se svojí láskou. Každé ráno se vyžaduje šálek něčeho dobrého – proto jsou v krabičce 2 hrnky a horká čokoláda. Co může být lepší, než se zachumlat do deky a obejmout svoji polovičku – proto je v krabičce deka.

    Kromě skvělých věcí, v této krabičce najdeš instrukci, která ti krok za krokem napoví, jak s těmito věcmi naložit:

    „Krok 1.: překvap svoji lásku snídaní do postele:

    💜 nic nedokáže zahřát lépe než její/jeho úsměv a šálek horké čokolády

    💜 na světě není nic sladšího než její/jeho pusa a marshmallow

    💜 patříte k sobě, stejně tak jako k horké čokoládě patří sušenky. “…

    A jaký bude další krok? To se dozvíš, jakmile krabičku ROMANTICKÉ RÁNO V RŮŽOVÝCH OBLACÍCH nebo krabičku ROMANTICKÉ RÁNO V NEBESKÉ MODŘI otevřeš!

    Díky těmto dárkovým sadám se skvělými věcmi, společně se svojí polovičkou prožijete šťastné chvíle plné lásky, radosti a romantiky.

    💜 

    Ale pokud chceš udělat pro svoji drahou polovičku jedinečný večer plný romantiky a okamžiků, které vás naplní atmosférou plnou lásky, pak dárková krabička ROMANTICKÝ VEČER je určena přesně pro tebe. Dárková krabička ROMANTICKÝ VEČER je dárek, díky kterému spolu se svojí polovičkou unikneš do světa lásky.

    Kromě skvělých věcí, v této krabičce najdeš instrukci, která ti krok za krokem napoví, jak s těmito věcmi naložit:

    "Krok 1. : Správný romantický večer musí mít svoji atmosféru - k tomu nesmí chybět svíčky."

    Dárkovým balíčkem ROMANTICKÝ VEČER nejen překvapíš svou polovičku, ale také vytvoříš nezapomenutelné chvíle plné lásky a romantiky.

    "Krok 4.: Tento krásný okamžik navždy zachytí vaše společná fotografie."

    A jaký bude další krok? To se dozvíš, jakmile krabičku ROMANTICKÝ VEČER otevřeš!

    S dárkovou sadou ROMANTICKÝ VEČER zažijete romantiku ve svém vztahu jako nikdy před tím!

    💜 

    Každý zamilovaný ví, že láska a vášeň jdou ruku v ruce, proto pokud hledáš dokonalý dárek pro svoji polovičku, který probudí její vnitřní oheň, a zpestři váš vztah – objev KRABIČKU PLNOU VÁŠNĚ – dárkový balíček, který zažehne mezi vámi pořádnou jiskru! Kromě úžasných dárků, v této krabičce najdeš instrukci, která ti napoví, jak s těmito dárky naložit tak, aby se vytvořila vášnivá atmosféra:

    „Krok 1. Začni erotickou hrou Wheel of Love!

    Krok 2.: Pokud si vytočíš masáž, natři svoji polovičku masážním olejem, ale dávej pozor, ať ti nevyklouzne!“

    A jaký bude další krok? To se dozvíš, jakmile KRABIČKU PLNOU VÁŠNĚ otevřeš!

    KRABIČKA PLNÁ VÁŠNĚ je tím nejlepším způsobem, jak vyjádřit své city a touhy, a taky udělat dojem na svoji polovičku. Dopřej své polovičce dárek plný vášně, lásky a překvapení!

    Výjimečný dárek není jen užitečné zboží v dárkovém balení, ale také fantazie, emoce a radost, které jsou kouzlem Krabiček s příběhy. Autorský design každé krabičky vyjadřuje emoce a atmosféru příležitosti, pro kterou je určena. Každá krabička je úplně jiná, vypráví svůj vlastní příběh, a proto tady vždy najdeš naprosto unikátní a jedinečný dárek pro svoji polovičku.

     

    Krabička s příběhy je nejlepší dárek pro zamilované!

    ❤️