🎁

 

Každý rok každý chlap hledá dárek pro ženu – dárek k narozeninám, dárek k výročí, dárek k Vánocům… někdy to nebývá jen pro jednu ženu, většinou chlapy hledají dárek pro maminku, dárek pro přítelkyni, dárek pro sestru, dárek pro kolegyni…

Co kdyby existoval seznam úplně ideálních dárků pro ženy? A každý dárek z toho seznamu by byl ten nejvhodnější? A všechny tyto dárky by se daly sehnat na jednom místě? Zní to neuvěřitelně, ale pokusili jsme se to uskutečnit.

 

TATO KAPITOLA NAŠÍ PŘÍRUČKY PRO CHLAPY SE BUDE VĚNOVAT DÁRKŮM K VÁNOCŮM 🎄 🎁

🎁 Dárek pro maminku

Začneme nejdůležitější ženou v životě jakéhokoliv muže – maminkou. Vánoce už klepou na dveře, proto jako vánoční dárek pro maminku navrhujeme dárkovou krabičku – VÁNOČNÍ POHODA PRO MAMINKU

Dárek pro maminku musí přinášet štěstí a pohodu pro maminku. V krabičce je všechno, co musí obsahovat ideální dárek pro maminku:

  • hrnek s čajem – zahřeje nejen tělo, a i duši,
  • svíčka – vytvoří klidnou atmosféru,
  • kniha – pomůže se ponořit do zajímavého příběhu a odpočinout si od každodenní rutiny.

Dále dárek pro maminku určitě musí mít přáníčko a v dárkové krabičce VÁNOČNÍ POHODA PRO MAMINKU jsme připravili speciální přáníčko, které vypadá jako dopis od Ježíška pro vaši maminku:

 „Milá maminko,

dostal jsem dopis od Vašeho dítěte. Píše mi, že pro Vás chce vytvořit dárek, který ukáže, jak moc Vás miluje, jak moc si Vás váži a jak je vděčné za to všechno, co děláte pro Vaši rodinu po celý rok! Proto je teď čas…“

 Co může maminku potěšit nejvíc než dostat dopis od Ježíška, ve kterém ji vyznáváte lásku a vděk?

Dárkovou krabičkou VÁNOČNÍ POHODA PRO MAMINKU můžete vyřešit vánoční dárek pro maminku, který bude originální, plný pohody a relaxu, po kterých každá maminka touží.

 

🎁 Dárek pro ženu

Ale první místo v srdci muže patří jeho ženě! Dárek pro ženu musí být z lásky.  Pokud řešíme vánoční dárek pro ženu, tak navrhujeme dvě varianty na výběr: RECEPT IDEÁLNÍCH VÁNOC nebo NETRADIČNÍ RECEPT IDEÁLNÍCH VÁNOC.

🎄 RECEPT IDEÁLNÍCH VÁNOC ❄️

Určitě nejde o kuchařku! 😄 Díky této dárkové krabičce zažijete spolu klidné Vánoce plné lásky a štěstí.

Jednou z nejdůležitějších věcí v krabičce je instrukce, která vás provede zajímavým příběhem ve stylu receptu –

„Vychutnejte si recept ideálních Vánoc jinak a spolu! Všechny ingredience jsou v krabičce, stačí jen postupovat podle receptu!“ 

Ale nebojte se, vřít bude jenom vánoční nálada! Dále instrukce říká:

„Jeden hrnek naplňte láskou, druhý štěstím a smíchejte je dohromady, z toho udělejte společnou vánoční fotku a nalepte ji do alba. Aby i po 10 letech vaše láska neztratila svoji výraznou chuť.“

Abyste splnili tento krok, najděte v krabičce RECEPT IDEÁLNÍCH VÁNOC album. Určitě má originální design krásně sladěný s designem krabičky, ale nejpodstatnější, je to, že je určeno jenom pro vánoční fotky! Představte si, že každý rok děláte společnou fotku a za deset let se to album stane jedním z nejvzácnějších dárků.  Každá žena takový dárek ocení, protože ji ukáže, jak moc ji miluješ a jak moc si vážíš těch společných okamžiků, které do vašeho života přináší štěstí.

Dárková krabička RECEPT IDEÁLNÍCH VÁNOC má v sobě spoustu dalších věcí, které udělají vaše Vánoce ideální.

 

🎄 NETRADIČNÍ RECEPT IDEÁLNÍCH VÁNOC ❄️

 

Dárková krabička NETRADIČNÍ RECEPT IDEÁLNÍCH VÁNOC je také dárkem pro ženu, ale má trochu jinou „chuť“. V této krabičce najdeš věci, které tě naladí na atmosféru vášnivých Vánoc!  Zní to zajímavé, že? Pojďme to rozebrat dopodrobna!

„V první řadě je potřeba předehřát vánoční atmosféru na 250°C. Co může zahřát líp než svařené víno z krásných pohárků?!“

Každá žena má ráda skleněné nádobí, nevíme proč😃 Proto v dárkové krabičce NETRADIČNÍ RECEPT IDEÁLNÍCH VÁNOC najdeš dva krásné zlaté skleněné pohárky a dvě lahvičky vína na předehřátí atmosféry😉

Neměj žádné obavy z toho, že je to recept! I když možná nerad vaříš, ale vaření podle tohoto receptu tě určitě bude bavit, stačí postupovat podle instrukce:

„Vezměte 100 g lásky a 200 g touhy, smíchejte dohromady a vytvořte z toho tajné erotické přání, které napíšete Ježíškovi do dopisu a schováte pod stromeček.“

 

V krabičce NETRADIČNÍ RECEPT IDEÁLNÍCH VÁNOC k tomu najdeš dvě obálky, jedná pro tebe, druhá je pro tvoji ženu. Do obálky si napiš svoje erotické přání, které bys chtěl, aby tvoje polovička splnila.

Určitě to není všechno, co najdeš v této dárkové krabičce😉 Zní to lákavě, že? Tak klikni sem a koukni se tuto dárkovou krabičku NETRADIČNÍ RECEPT IDEÁLNÍCH VÁNOC blíž. Pokud tvoje žena dostane takový dárek, určitě splní tvoje tajné erotické přáni!

 

🎁 Dárek pro kamarádku

Ale co, když ještě nemáš svoji druhou polovičku? Neboj se, připravili jsme tip na dárek pro kamarádku!  

Dárek pro kamarádku musí být určitě originální a vtipný. Parfém, kosmetická sada nebo dárkový koš není moc originální a vtipný dárek k Vánocům pro ženu. Máme zajímavější tip na dárek pro ženu – dárková krabička JAK PŘEŽÍT VÁNOCE. Koukni, co všechno obsahuje!

Hned jak otevře krabičku uvidí velký QR-kód, který si musí naskenovat do telefonu – po otevření se spustí audio instrukce:

 „Prosíme všechny, kteří nemají smysl pro humor, aby si strčili špunty do uší, hrozí nebezpečí nákazy humorem!“

 Originální, že? Určitě žádná žena ještě neměla dárek s audio instrukcí! Tak pokračujeme:

 

„O Vánocích všude číhá nebezpečí! Abys přežil Vánoce, řiď se následujícími kroky. Pozor! Už to začíná……Všichni jsou v obýváku, mají nudné řeči, zdá se, že je to nakažlivé. Už cítíš, jak Ti v žilách začíná proudit nuda.

Krok 1. : Rychle vyndej z ponožky medovinu a dej si 5 kapek protijedu. Protijed začne působit za 3..2..1.. Teď! Už to není nuda, že?“

 

Dárková krabička JAK PŘEŽÍT VÁNOCE je plná skvělých věcí jako například medovina a vánoční ponožky, které opravdu pomůžou přežít Vánoce.

Pořád nevěříš, že „o Vánocích všude číhá nebezpečí!“??? Tak poslouchej dal!

„Už cítíš, jak teplo stoupá vzhůru po tvých nohách … je ti teplo…moc teplo…HORKO!!! Cítíš to?? Něco ti stéká po obličeji! To snad ne!! Zdá se, že je to tvůj make up! Ale neboj se! Máš na to záchrannou sadu!

Krok 6. : V záchranné sadě si najdi ubrousky a použij je!“

 

Víme, že to všechno zní moc zajímavé a už si přeješ dostat takový dárek pro sebe, ale nezapomeň, že vybíráš dárek pro kamarádku, proto v dárkové krabičce JAK PŘEŽÍT VÁNOCE je dámská kosmetická taška, ve které jsou ubrousky s vánočním motivem. (Psst! Prozradíme ti, že máme dárkovou krabičku JAK PŘEŽÍT VÁNOCEpánskou edici 😉)

Takže teď už víš, jaká nebezpečí se můžou objevit o Vánocích, proto dárková krabička JAK PŘEŽÍT VÁNOCE je jediným dárkem pro ženu, který ji pomůže přežít vánoční svátky s úsměvem na tváři a s veselou náladou!

Pokusili jsme se udělat seznam dárků pro ženu k Vánocům a doufáme, že vám pomůže ušetřit čas při hledání a výběru dárků.

Tímto bychom vánoční kapitolu naší PŘÍRUČKY PRO CHLAPY uzavřeli a popřáli bychom vám klidné a šťastné prožití vánočních svátků!

🎄